Helt underbart och helt rätt att åka ner till Södra Frankrike och möta våren. Fantastisk dofter, miljön, solen, värmen. Lördagen den 11 maj åkte jag och fotograf Håkan ner till Frankrike för att jobba ett par dagar. Tre dagars grillande och fotande innan gänget kom på tisdagskvällen.
Det var otroligt varmt, solen sprakade och likaså briketterna i grillarna.
Anledningen till att det skulle jobbas så mycket innan gänget kom är att våren 2020 kommer jag att ge ut en Grillbok. Så med tanke på den så hade vi lite att göra dom där dagarna.
Jag fick glädjen att få med mig en Webers Master Touch Premium 5770 Kolgrill. En rök och grill i ett, hur optimalt kan inte det här bli. Vill man testa det där med rökning så är det i år ett ypperligt tillfälle att köpa en kombo. Du kommer inte att bli besviken. Att den dessutom har ett gångjärnslock gör inte saken sämre, fantastiskt roligt. Passa på när du testar att köpa lite rökchips. Idag finns det anpassat chips att köpa beroende på om du ska grilla fisk, fläskkött eller nötkött. Tänk att ha hela ytan i grillen och röka dina goda råvaror.
Under tre dagar grillade vi, skapade och fotade. Solen stod högt på himlen från morgon till kväll och alla som var där fick nöjet att äta upp det goda efter fotandet. Här fanns det tid att ta sig ett dopp i Do´c Dor´s sköna pool.
Jag håller på och sammanställer vår härliga resa som vi gjorde med France Tours i spetsen. Håll ögonen öppna, snart kommer storyn.